BENEFICIS

Reducció de temps de disseny i execució mitjançant la industrialització del procés comptant amb un estalvi de mitjans mecànics i tècnics.

ECO-EFICIÈNCIA

Mijançant la instal·lació de cobertes ajardinades reduïm el consum de calefacció i refrigeració, introduïnt la aerotèrmia estalviem vers els sistemes actuals.

DURABILITAT I SEGURETAT

Aplicant les noves tecnologies steel framing incorporem estructures galvanitzades amb total durabilitat i seguretat.
Un nou concepte de construcció.

CLASSIFICACIÓ CLIMÀTICA

Cada projecte i cada client es diferent, per tant realitzem un estudi individual per aconseguir el milor aïllament tèrmic depenent de la zona a construir.

COMUNITATS

Des de els orígens de CABRÉ, el tracte amb el propietari ha estat la nostra dinàmica, per aquest motiu la reparació, rehabilitació ha estat un pilar important. La nostra experiència amb rehabilitacions complexes i de molta diversitat , ha estat important amb el reconeixement de la feina ben feta per part del client.

OBRA PÚBLICA

La nostra tasca amb l’obra pública ha estat des d’un inici la rehabilitació. Ens hem adaptat i format per donar la màxima excel·lència amb els nostres treballs. La nostra rehabilitació ha estat diversa des de rehabilitar i condicionar refugis de la guerra civil, a rehabilitar cobertes, a reformar i decorar departaments per entitats públiques.
0
PROJECTES

PROJECTES

Dediquem a millorar constantment, hem aconseguit la ISSO 9001, amb diverses homologacions per rehabilitar amb eco eficiència energètica, valorem els pressupostos amb programes reconeguts per arquitectes tant amb obra per rehabilitar o obra nova, realitzem i estudiem la millora amb la accessibilitat urbana.
0
PROJECTS

SISTEMES D'EMERGÈNCIA I EVACUACIÓ

Ens hem adaptat per treballar amb les normatives i homologacions per donar servei a enginyers, arquitectes amb els seus projectes. La nostra dedicació constant per millorar i ampliar sectors ha estat intensa i de molta formació i preparació. La dedicació tècnica sobre qualsevol projecte aconsegueix reduir costos i temps de treball, per aconseguir una feina que correspon amb les normatives i homologacions d’avui en dia.
0
PROJECTS

La millor forma de treballar es colaborant entre tots. Creus que podem entendre'ns? A Cabre Group busquem gent que cregui amb els nostres projectes i la nostra forma de pensar.

  • JOHN STONE manager Lorem Khaled Ipsum is a major key to success. Put it this way, it took twenty five years to get these plants, twenty five years of blood sweat and tears, and I’m never giving up, I’m just getting started. It’s on you how you want to live your life. Everyone has a choice. I pick my choice, squeaky clean.
  • 1
  • 2